Objavljeno 15-06-2015

FABBRICA DANI 29. MAJ 2015.

Još jedan stručni seminar koji je organizovala služba tehničke podrške Fabbrica doo.

Tehnička podrška kompanije Fabbrica, ovoga puta, imala je priliku da organizuje specijalni seminar za lokalne distributere i predoči im sve opcije za proširenje prodajnog asortimana i povećanje broja zadovoljnih korisnika.

Tokom trajanja seminara posebno su predstavljeni i diskutovani:

  • Prodajni asortiman standardnih PU premaza koji je značajno proširen
  • Novi premazi za površinsku obradu i dekoraciju drvenih površina.
  • Specijalni, tehnološki napredni materijali, jedinstveni na domaćem tržištu.
  • Nova linija premaza za serijske poslove sa izuzetno konkurentnim cenama.
  • Novi program ekonomičnih razređivača.

Svi gosti kompanije Fabbrica imali su priliku da pogledaju uzorke materijala pripremljenih za ovu priliku, razgovaraju sa tehnolozima o tehnikama rada i procedurama za postizanje željenih rezultata u površinskoj obradi.

Praktični deo prezentacije realizovan je u NOVOM FABBRICA TRENING CENTRU koji je opremljen modernom opremom za nanošenje i testiranje premaza, kao i aparatima za brušenje nove generacije.

Tom prilikom, tehnički servis Fabbrica doo demonstrirao je način nanošenja standardnih poliuretanskih premaza različitih vrsta i namena, kao i sve nove materijale iz prodajnog asortimana.Posebno interesovanje svi učesnici seminara pokazali su za program MIRKA alata za brušenje i poliranje, koji su jedinstveni po svom dizajnu i performansama.

ABRANET® sistem brušenja bez prašine još jednom je pozitivno ocenjen, pre svega zbog svojih prednosti za sve korisnike, pre svega jer omogućava jednostavan i konforan rad.

Fabbrica doo je još jednom pokazala da je pouzdan poslovni partner, koji svoje poslovne saradnike konstantno upoznaje sa novim materijalima i mogućnostima za proširenje poslovanja, na obostrano zadovoljstvo.

Zaposlenje >>