Objavljeno 26-12-2019

FABBRICA DOO OBELEŽILA 15 GODINA POSLOVANJA

DODELJENE LJUBILARNE NAGRADE ZA ZAPOSLENE

Kompanija Fabbrica doo, je proslavom, koja je upriličena za sve zaposlene, obeležila 15 godina uspešnog poslovanja.

Direktor kompanije Predrag Milivojević se u svom obraćanju zaposlenima osvrnuo, pre svega, na tekuću godinu, koja je bila jedna od najizazovnijih za čitavu drvnu industriju u Srbiji.
Tom prilikom, posebno je istaknuta uloga svih naših zaposlenih koji su zajedničkim snagama zadržali kompaniju Fabbrica doo na liderskoj poziciji, među aktuelnim uvoznicima boja i lakova, kao i ostalih pratećih programa za drvnu industriju.
Sumirajući rezultate u 2019. godini, gospodin Milivojević je posebno naglasio: „Ponosan sam na sve vas jer ste, pre svega, bili posvećeni i profesionalni, a svojim radom i trudom doprineli da ostvarimo sve planirane poslovne ciljeve, kao i da ostanemo na vrhu. Veliko vam hvala na tome! “

Pored toga, zajednički smo se osvrnuli na naše poslovanje, u prethodnih 15 godina tokom kojih je Fabbrica doo uspešno postavila nove trendove u segmentu površinske obrade i dekoracije, ali i istovremeno savladala mnogobrojne prepreke koje su se našle na putu. Naša kompanija je, kao i ceolokupan sektor u kome posluje, prolazila kroz uspone i padove, od kojih je najveći izazov predstavljala ekonomska kriza.
Ipak, polazeći od snažne podrške svih naših poslovnih partnera i saradnika, zatim zaposlenih, te njihove posvećenosti, nepokolebljivosti i upornosti da ostanemo dosledni našim idejama i ciljevima, zajedničkim snagama uspeli smo da ostanemo na pravom kursu.Ovom prilikom, posebno je istaknut značaj, koji za kompaniju ima lojalnost i kontinuitet u radu, zaposlenih koji su deo našeg tima više od 10 godina.

Upravo tim povodom, u prijatnoj atmosferi, uručene su nagrade zaslužnim pojedincima, kao i jubilarne nagrade za sve zaposlene koji su sa nama dugi niz godina, a koji su svojim radom i zalaganjem pomogli kompaniji da postane i ostane ono što jeste – pouzdan i posvećen partner na kog saradnici mogu da računaju.Svečanosti povodom jubileja prisustvovale su i naše stare kolege, prijatelji firme, koji su proteklih godina bili članovi našeg tima i koji su dali značajan doprinos unapređenju poslovanja naše kompanije i pomogli da Fabbrica postane ono što danas jeste.

Na kraju je zaključeno da je put inovacija i stalnog unapređenja, put koji smo odabrali i koji ćemo slediti.
Kompanija Fabbrica doo će i tokom 2020. godine potruditi da i dalje bude najbolja u onome što radi i svojim komitentima i saradnicima ponudi mnogo inovativnnih i kvalitetnih proizvoda, koji će im pomoći da rade bolje i efikasnije.

► Zaposlenje