Ekologija

Dinamičan razvoj ljudskog društva i tehnologije doveo je do potrebe za ekološki prihvatljivim upravljanjem resursima.

Kao podsticaj značajnim naporima za očuvanje i unapređenje životne sredine u skladu sa konceptom održivog razvoja FABBRICA doo kao društveno odgovorna kompanija u potpunosti prihvata svoje obaveze koje se odnose na zaštitu prirodne sredine. Ekološka odgovornost preduzeća odnosi se na čitav opseg poslovnih delatnosti kao i delatnosti svojih saradnika.

Posvećeni smo težnji da budemo odgovoran sused i poslodavac.

Angažovanjem mnogih talentovanih ljudi u svom stručnom timu i finansijskih resursa, u mogućnosti smo da odgovorimo specifičnim zahtevima tržišta i ponudimo tehnološki inovativne ekološke materijale. Nove generacije premaza iz naše ponude spadaju u ekološke proizvode prema najstrožijim standardima zaštite životne sredine.

Svakodnevno radimo na edukaciji svojih saradnika i trudimo se da im približimo nove metode primene premaza koje smanjuju negativni uticaj na prirodno okruženje.

Smatramo da je to ispravan način da damo sopstveni doprinos zaštiti životne sredine i smanjenju emisije štetnog isparenja.

Na svim nivoima poslovanja preduzeće Fabbrica razvija osećaj odgovornosti za prirodnu sredinu.

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake
Zaposlenje >>