„ANTI-SCRATCH” LAKOVI – SPECIJALNA LINIJA PREMAZA IZVANREDNIH MEHANIČKIH KARAKTERISTIKA

Standardni premazi koji se koriste za zaštitu i dekoraciju drvenih površina u enterijeru često ne mogu da zadovolje raznovrsne zahteve koje postavljaju novi trendovi u uređenju enterijera, kao i stroge propise po pitanju kvaliteta i trajnosti koje je neophodno obezbediti krajnjim korisnicima.

Izlazeći u susret sve češćim zahtevima tržišta za materijalima koji tretiranim površinama obezbeđuju poboljšane performanse Fabbrica doo je u svoju ponudu uvrstila novi liniju premaza „ANTI-SCRATCH”, poboljšanih mehaničkih karakteristika.

„ANTI-SCRATCH” lakovi nezamenljivi su u segmentu površinske zaštite i dekoracije elemenata izrađenih od medijapana, masiva drveta ili furniranih delova u enterijeru kada je tretiranoj površini potrebno obezbediti pojačanu mehaničku i hemijsku rezistentnost.OSNOVNE KARAKTERISTIKE

Izrađeni po specijalnoj formulaciji, zahvaljujući svojim unapređenim fizičko-hemijskim osobinama, ova linija proizvoda pruža izuzetno efikasnu zaštitu drvenim površinama izloženim habanju i pojačanom mehaničkom opterećenju.

POLJE PRIMENE

  • Tretman drvenih površina izloženih mehaničkom opterećenju, kao što su ploče stolova, pultovi, šankovi, vrata u javnim objektima i slično.
  • Površinsku zaštitu i dekoraciju ravnih površina, kao i zaobljenih delova, profilisanih elemenata, kanelura i slično.

IZ PONUDE POSEBNO IZDVAJAMO:

Za sve dodatne informacije Tehnička služba Fabbrica doo Vam stoji na raspolaganju.

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake
Zaposlenje >>