MIRKA® – materijali i aparati za brušenje i poliranje


FABBRICA doo je ovlašćeni distributer kompanije MIRKA Ltd, renomiranog finskog proizvođača brusnih materijala i aparata za brušenje u sektoru drvne industrije.

POTVRDE KVALITETA

SERTIFIKAT – ISO 9001
SERTIFIKAT – ISO 14001
SERTIFIKAT – OHSAS 18001

O KOMPANIJI

Mirka Ltd je kompanija specijalizovana za proizvodnju visoko kvalitetnih brusnih materijala.

Ova kompanija osnovana je četrdesetih godina prošlog veka. Dugogodišnja ulaganja u istraživanja i razvoj rezultirala su značajnim povećanjem izvoza šezdesetih godina, kada počinje veliki rast ove kompanije, izgradnja moderne fabrike i njeno konstantno internacionalno širenje i napredak.

MIRKA je danas moderna svetska kompanija, članica velike KWH grupe u čijem sastavu posluje 40 kompanija širom sveta.

Poslovna politika može se definisati kao konstantna borba za poboljšanjima, sistematske investicije, pažljivo planiranje, mogućnost da se preuzme inicijativa  i otvorenost  ka novim i jedinstvenim rešenjima.
 

O PROIZVODIMA

Mirka Ltd u svojoj ponudi poseduje široki opseg brusnih materijala različite namene, kompletna rešenja za određene sisteme brušenja, dodatnu opremu i slično.

Proizvodi ove kompanije dobro su poznati po vrhunskom kvalitetu i izuzetnoj trajnosti. Proizvedeni su uz nadzor visokoprofesionalnog kadra u modernoj proizvodnji uz korišćenje naprednih metoda.

Principi ekološke efikasnosti su glavna smernica za odabir sirovina za proizvodnju materijala i planiranje njihove buduće strukture.

Bitno je naznačiti da se u kompaniji  MIRKA rodila prva ideja o sistemu brušenja bez prašine koja je uspešno realizovana. Kao začetnici novog koncepta površinske obrade uz konstantna ulaganja u razvoj  i inovacije, postavili su visoke standarde za sve proizvođače prisutne na tržištu.

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake
Zaposlenje >>