Oprema za nanošenje premazaFABBRICA doo uvrstila je u svoj prodajni program opremu za nanošenje premaza, američkog proizvođača De Vilbiss.

Kompanija De Vilbiss je posvećena inovativnoj tehnologiji. Tim stručnjaka koji se bavi projektovanjem i dizajniranjem opreme, detaljno je uključen u sve zahteve i probleme površinske obrade. Njihov konstantan rad na poboljšanjima rezultirao je značajnim unapređenjem samog postupka nanošenja premaza ali i postizanjem visokog kvaliteta lakiranih površina.

Ponuda ovog renomiranog proizvođača podrazumeva širok asortiman proizvoda za nanošenje premaza prskanjem (pištolji, posude pod pritiskom, pumpe i slično) ali i ostale opreme za industrijsko lakiranje.

De Vilbiss oprema se preporučuje za nanošenje jednokomponentnih i dvokomponentnih premaza (sintetičkih i vodenih) pre svega u drvnoj ali i u industriji plastike i metala.

Ova kompanija je, pored postojećih konvencionalnih i HVLP, razvila novu tehnologiju rasprskivanja Trans-Tech koja omogućava iskorišćenje materijala preko 65% pa samim tim i značajnu uštedu. Tehnologija je usaglašena sa strogim zahtevima  zaštite životne sredine.

Svi DeVilbiss pištolji imaju CE (evropske) sertifikate.

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake
Zaposlenje >>